Hvor skal du rejse hen prøv nordkap

med rejser til nordkap

SCANDIC Bryggen Hotel i Honningsvåg nær Nordkapp i Norge er et ideelt rejsemål for et besøg på Europas nordligste punkt. Enten for natten før, natten efter eller et længere ophold, er den søde by Honningsvåg ideelt placeret. Med omkring 2.800 indbyggere er Honningsvåg Nordens nordligste by i Finnmark. Der er to SCANDIC Hoteller i byen, jeg blev hos SCANDIC Bryggen tæt på havnen, hvor de store krydstogtskibe dock. Deres Restaurant var så god, jeg kan helt anbefale det til alle i Honningsvåg.

SCANDIC Bryggen Hotel i Honningsvåg driver 42 hotelværelser på tre etager, hvilket gør det til en hyggelig indkvartering. Hotellet ligger bekvemt i gåafstand til en shoppinggade og byens centrum, men der er sikkert nok parkeringspladser lige ved hotellet. Jeg opholdt sig i et Superior-værelse med en 180 cm kingsize seng, en lænestol og et bord med tv og sikkert gratis WiFi. Internettet er gratis med gode signaler overalt på hotellet. På grund af den sene stigning i solen og det tidlige sæt kunne jeg ikke nyde udsigten fra mit Hotelværelse i vintersæsonen. Mere information om hotellets fakta findes på deres hjemmeside, herunder check-in og check-out tider.

Nordkap er et unikt rejsemål

En stor overraskelse var SCANDIC Bryggen’s Restaurant. Da der ikke er nogen minibar på Hotel Room, skal du alligevel gå ned for at købe noget rimeligt prissat på kioskdisken, så hvorfor ikke nyde et godt måltid i stedet? Deres Restaurant er åben fra mandag til fredag, hver kl. 18.00 til 22.00, med à la carte ‘valg af delikatesser fra Arktishavet og specialiteter fra Finnmark’. Hvis du har lyst, kan du prøve Reindeerbiff eller andre muligheder. Min aften startede med ølsmagning fra Mack Brewery, verdens nordligste bryggeri med deres hovedkvarter i Tromsø. Vi var nødt til at prøve 4 forskellige typer, hvoraf Mack Julespesial Beer var min favorit, da det var let og forfriskende at drikke. Middagen fortsatte med en salat med ristet nødder og sennepsmadning, min vegetariske Hovedret græskar fyldt med champignon, havegrønsager, rodfrugtmos og lingonberries og blev færdig med Cloudberry-is med majs og skybjerg i sirup med chokolade. Tjenesten blev hele tiden meget rart og opmærksomme og retterne var på punkt og ud over. Ærligt, jeg forventer ikke en Restaurant denne god i Nordens nordligste by.

Morgenmad den anden dag skuffede heller ikke med et stort udvalg af friske produkter. Fra flere juice og smoothies til varme retter, friskbagte variationer af brød, frugtsalat, flere cornflakes og granola med forskellige typer yoghurt og toppings og hvad mere.

Se det fantastiske rejsemål nordkap

Desværre har jeg kun opholdt sig en nat på SCANDIC Bryggen Hotel nær Nordkappen i Norge, men jeg vil helt sikkert være tilbage. Jeg nød deres gæstfrihed og den store mad, derfor en absolut anbefaling fra mig for dette Hotel! Se mere med rejser til nordkap