Tømre i Århus er et noget vi har styr på

bedste tømre århus

Men hvilke blogs er værd at følge? Fortsæt læsning, fordi disse er de fem bedste tømre århus blogs til enhver færdighedsniveau.

1. De bedste tømre århus blogs hører nogle gange til en berømthed

Ja, nogle gange er berømte mennesker rigtig gode til tømre århus. Nick Offerman, stjernen i tv-showet “Parks and Recreation” og hans karakter Ron Swanson har noget til fælles med hinanden.

De er begge mesterbearbejdere. Faktisk driver Offerman en skovbutik i East Los Angeles, der består af nogle lokale træarbejderne, der er kendt for deres håndlavede kunstværker.

De bruger bæredygtigt træ fra faldne træer fundet i det nordlige Californien og endda i by LA. Bedst af alt, vil du opdage, at deres indflydelse er varieret, og de vil gøre alt fra skeer til fine møbler.

Et godt websted for begyndere er gør noget. Imidlertid tager værten David Picciuto ikke kun mod nybegyndere. Enhver kan lære en eller to ting fra David.

Lav tømrer arbejde i århus

David giver fantastiske vejledninger og tips, der kan hjælpe nogen på enhver niveau bliver bedre på deres håndværk. Best of all are the most videos on how to do things that most people really can use in their lives.

Selv som noget så komplekst som at lave træ på mænd, kan det være en enklere opgave at have set denne show.

Mens traditionelt folk måske tror, ​​at tømre århus er en mest domineret industri, betyder det ikke, at kvinder ikke kommer ind i deres egen. Kvinder laver også nogle fantastiske tømre århus stykker.

Tag Ana White, for eksempel. Hendes hjemmeside er oprettet for at hjælpe alle med at nå deres projekt fra start til slut. Det omfatter alle fra erfarne fagfolk til folk, så nye på det er de ikke engang sikker på, hvilke forsyninger de har brug for.

Bedst af alt, Ana tilbyder over 1.000 gratis planer for enhver pris, færdighed, stil, værelse eller projekt tænkeligt. Hun har også masser af videoer at se for at sikre, at processen går glat.

Hvis tømre århus ikke var sjovt, ville ingen gøre det. Der er en følelse af tilfredshed, der mærkes, når arbejdet er afsluttet.

Tømre arbejde er populært i århus

Derfor er Fun With Woodworking et godt websted, især for begyndere. Der er endda en del af webstedet dedikeret til arbejdspladsens fans af hjemmesiden har indsendt.

Tømre århus blogs er kommet langt siden deres start. Men Matt’s Kælder Workshop vært, Matt Vanderlist er absolut en at have på denne liste. Tilbage i 2006 var han en af ​​de første podcastere til at tale om tømre århus.

Matt har lige siden deltaget sine tips og videoer. Han betragter stadig sig som amatør og gør stadig sin tømre århus ud af sin kælder, men hans entusiasme og lidenskab er smitsom.

Tømre århus blogs kan underholde, informere og inspirere. De kan endda tjene penge! For alle, der ønsker at starte deres egen blog om at tømre århus, klik her for at lære at komme i gang.