Vil du vælge nogle blomster som holder for evigt, så vælg kunstige.

af kunstige blomster

Gå videre med den forudsagte trend for mørke og dramatiske interiører i år ved at samle en af ​​disse humørlige dahliaer stammer fra det britiske selskab Bloom. Grundlægger Tiffany Davies opdagede den “nye generation” af kunstige blomster på en tur til Californien satte hun sig for at lave den i 1999. Hun hævder, at de er “så realistiske, de endda fjols bier”, og det er nemt at se hvorfor. Disse er håndlavede, og hvert kronblad har subtilt anderledes farvning, uden at give afkald på kanterne. Den uønskede plastikagtige stamme er en lille skuffelse, men for £ 8, med et 3-til-2-tilbud, der aktuelt kører online, er det en top mulighed for prisen. Der er over 100 forskellige sorter, og dahliaerne kommer i et udvalg af farver – peachy creme, blodrød og varm koral er også tilgængelige – og dukke op i en duftolie for at narre selv dine mest berygtede øjne.

Gør en erklæring med denne slående visning af rige pumpe papegøje tulipaner, fluffy fisse pil og frodig eucalpytus. Otte stængler er inkluderet i prisen, nok til at fylde en smal rynket vase, med hver også tilgængelig separat.

Kunstige blomster giver ny præg i dit hjem

De grå kussehugger er fabelagtige taktile, og eucalpytus er fantastisk til at tilføje højde og struktur, men tulipanerne stjæler spotlightet med blændende opmærksomhed på detaljer, der finder teksturerede pollen gemmer sig i kronblade og de mest overbevisende blade på denne liste. Stænglerne er høje på 75cm, men kan trimmes til din ønskede størrelse med wire cutters, hvis du er kort på plads. Audenza har også en række idiotsikre kunstige stueplanter, hvis grønt er det, du er efter.

Krititka blev født og opvokset i Thailand i 2016 for at forfølge sin passion for kunsthåndværk. Hendes første sortiment til nyt venture Posy & Pot er papirblomster, håndlavet af retfærdige håndværkere i hendes hjemland ved hjælp af lokale bæredygtige materialer (marmeladrudtræ, hvilke landmænd skal slippe af med) og traditionelle farvningsteknikker. Der er over 80 stammer i samlingen. Peonierne, som denne burgunderstunner, er en favorit, ligesom de elegante vintageinspirerede roser fås i syv farver. Husk at papir og vand ikke tændes, så hold dem væk fra fugt.

Vælg de rigtige blomster der passer til dig

Hvis dine fingre er alt andet end grønne, skal du gå til The Flower Studio, en buzzy blomsterhandler, der findes i Buckingham Shire by Marlow, hvor den interne blomsterhandler designer kunstige arrangementer sammen med den virkelige aftale. Der er en lille kollektion til rådighed som individuelle stængler, herunder en usædvanlig blackberry spray, samt nogle af de smukkeste blandede bunker, vi har set. Vores udvalg af dem er dette arrangement, der omfatter vilde valmuer, havepionroser, bestande, sommerhushave veronica, birk og tekstureret, efterfølgende løv. De formede stængler på de håndlavede blomster giver dig mulighed for at skabe dit eget naturligt formede arrangement, men disse ser pragtfuldt ud i en vase, som de kommer. Pas på dog: Blomsterne ser spektakulære ud, men er skrøbelige, og tornene på roserne er så skarpe som dem, du ville finde i din have.

Køb nu og få et fantastisk hjem

Bedømmelsen: Kunstige blomster

Hvis du har råd til at spare op og splurge på en flok oka’s fauxs, er det svært at slå den rene wow-faktor, en buket vil give på dit hjem. For dem med strammere pungestrenge er Blooms fremragende værdi for pengene med en bred vifte af imponerende realistiske stængler at vælge imellem, mens de håndlavede papiroplevelser, der tilbydes af Posy & Pot og Wild Hive, er perfekte til hjertelige gaver – og gør det godt også tid.